Pyydä tarjousta turbon muokkauksesta, turbon huoltamisesta, turbojen varaosista tai uusista alkuperäisturboista sekä alkuperäisvalmistajien vaihtoturboista!

Lähetä tarjouskysely täyttämällä lomakkeen tiedot. Palaamme asiaan mahdollisimman pian.
Vastaamme yleensä päivän kuluessa, joskus heti viestin saatuamme.

Turbon varaosiin liittyen turbon tunnistetieto pitää olla huollon kohteena olevan turbon osanumero. Voit lähettää kuvan tyyppikilvestä, jos et tiedä minkä numeron laittaisit.
Huoltoihin liittyen turbon osanumero on paras vaihtoehto, mutta rekisterinumerokin riittää. Pelkkä ajoneuvon malli on liian lavea tieto.

Ennen kuin soitat perään, tsekkaa kaiken varalta roskapostikansio. HUOM: Lähettäessämme tarjouksen, ainakin Gmail lajittelee sen Tarjoukset -välilehteen eikä näy saapuneet -kansiossa!

Tarjouksen kysyminen ei velvoita sinua mihinkään, mutta arvostamme jos vastaat tarjoukseemme – johtaa se kauppaan tai ei! Jos etsit netin halvinta, sitä et saa meiltä.


Jos ajoneuvo on muu kuin henkilöauto tai turbon numeroa ei ole saatavilla, voit täyttää esim. ajoneuvon tai moottorin tietoja.
Kerro esim. vian ilmenemisestä tai tavoiteltua tehotasoa yms. ominaisuuksia turbon muokkaukseen liittyen

Lomakkeen tietoja käytetään tarjouksen lähettämiseen, tarjoukseen liittyviin yhteydenottoihin ja myyntitilausten käsittelyyn, etkä sitoudu mihinkään lomakkeen lähettämällä.