Olemme avoinna ma-pe 9-16, turbojen nouto ja jättö muina aikoina sopimuksen ja mahdollisuuksien mukaan.

Sijaitsemme Akaan kupeessa n.50km Tampereelta etelään ja noin 50km Hämeenlinnasta pohjoiseen. Navigaattori saattaa löytää meidät Akaan sijasta Toijalasta tai Kylmäkoskelta. Käyntiosoite on Pehtoorintie 56, 37800 Akaa
Katso sijaintimme tai Navigoi Google Mapsilla

Huoltoon tulevan turbon valmistelu- ja lähetysohjeet:

  • Poista turbosta kaikki siihen kuulumaton. Tällaisia ovat öljyputket, pakoputkisovitteet ja erilaiset imuputkiosat.
  • Laita paketin mukana viestilappu, jossa ovat täydelliset yhteystiedot sekä viankuvaus yhteydenottoamme (kustannusyhteenveto ja korjaustavrve), turbon takaisinlähetystä sekä tarkempaa diagnosointia varten. Viankuvaus ei ole välttämätön, mutta joskus siitä on apua mystisiä oireita selvittäessä.
  • Käytä saapumisilmoitusta varten puhelinnumerona 0409033025. ÄLÄ KÄYTÄ 020 numeroita, koska ilmoitus ei tule niistä perille.
  • Irrota öljy- ja vesiputket sekä, mikäli mahdollista, pakoputken liitosputki yms. osat, jotka ovat liitettyinä itse turboon.
    Mikäli pelkäät katkaisevasi pultteja tai ne ovat erityisen tiukassa, saamme ne normaalisti auki. Reikäänsä katkaistun pultin uloskaivaminen on aina kalliimpaa!
  • Pakkaa turbo hyvin ja käytä paljon pehmustetta. Pehmusteeksi kelpaavat vanhat sanomalehdet, mainokset, rätit, rievut jne. Osta mielummin uusi pahvilaatikko kuin käytät heppoista uusiopahvista tehtyä kahvinkeitinlaatikkoa. Teipattuasi paketin kiinni, sisältö ei saisi merkittävästi hölskyä. Katso video alta.
  • Käytä mielellään Posti 14 / Ovelle -pakettia tai Matkahuollon Jakopakettia, jotta saamme ahtimen nopeammin työn alle.
  • Jos käytät Posti 16/Economya tai tavallista Matkahuollon bussipakettiahuoltoaika pitenee 1-7 päivää, mikäli emme ehdi ahdinta hakemaan heti saapumisilmoituksen saatuamme.

Toimitusosoite:

        Turbotohtori
        Pehtoorintie 56
        37800 Akaa

Lähetykseen puhelinnumero: 0409033025
Lisäksi voi laittaa sähköpostiosoitteeksi: asiakastuki@murolagroup.fi