Hinnoittelu

Turbon huolto sisältää aina ahtimen purun, osien pesun/puhdistuksen, raepuhalluksen, osien kunnostamisen, tasapainotuksen sekä kokoonpanon ja VNT -ahtimien kohdalla johdinsiipien asemoinnin virtausperusteisesti. Alla mainitut huoltojen hinnat lähtökohtaisesti sisältävät tarvittavat osat. Hintaesimerkit eivät ole sitovia.

Kaikki hinnat sis.alv 24%

Huoltotöiden hintaesimerkkejä   sis. työt, tyypillisimmät osat ja ALV. Hinnat ovat viitteellisiä.

370-700€ Tavallisten turboahtimien  huolto
400-690€ Alipainekellollisille VNT/VGT -turboille tyypillinen huollon kokonaishinta
490-840€ Sähköservollisille / -anturillisille henkilöautojen VNT/VGT -turboille tyypillinen huollon kokonaishinta. Hinnan alapää sisältää laakeroinnin ja suppean servohuollon ja haarukan yläpää uudet sisuskalut sekä täysin huolletun tai uusitun servolaitteen.
190€
Kiirelisä: Kiireellisen huollon lisämaksulla ahdin saatetaan välittömästi saapuessaan työn alle
300€ Aiheettomasta turbon takuutarkastuksesta veloitettava kulu.
Kulu sis. uudelleenkokoonpanon, tasapainotuksen yms. työt (sis. n. 3h työtä). Tarvittavat osat ja mahdolliset ulkoiset kulut veloitetaan erikseen. Perusveloituksen lisäksi laskutetaan ylimääräiset tunnit, mikäli aikaa menee enemmän kuin 3h.

(hinnat eivät sis. lisätöitä, ”yllätyksiä” jne. Niistä sovitaan asiakkaan kanssa aina erikseen)

Muut veloitukset

Hinta Toimenpide
55€ Irrallisen tai turboon kiinnitetyn  servon toiminnan testaus (ks. maksaminen paikanpäällä alempaa)
Alk. 120€ Pelkkä turbon tarkastus purkamalla ilman että se johtaa tilaukseen (huolto tai korvaava turbo)
160€ VNT/VGT virtausmittaus ja säätö itse huolletulle turbolle. Turbon on oltava puhdas.

450€

Tavaran tarkastus sekä lausunnon kirjoittaminen riita-asioissa


Tiedustele tarkempi hinta-arvio tarjouspyyntölomakkeellamme.

Katso yleiset takuuehdot

Lisätyöt

Katkenneiden pulttien poistot, erityisen jumissa olevan pakopesän irroitus, öljy- ym. letkujen irroitus jne. tehdään tuntiveloituksella 97€/h, minimiveloitus 30min. Meistä johtumattomista lisätöistä ei ilmoiteta erikseen.

Huoltokelpoisuustarkastuksen teemme veloituksetta, mikäli tarkastus johtaa tilaukseen.
Veloitettava tarkastus sisältää pelkän ahtimen purun. Tarkastuksesta veloitamme tapauskohtaisesti (min 120€), mikäli asiakas päättää olla huoltamatta turboa tai ei tilaa uutta kauttamme.

Maksaminen

Yksityisiltä veloitamme huoltokustannuksen paikanpäällä tai ennakkomaksulla. Paikanpäällä maksutapoina kelpaa käteinen ja maksulinkkimaksaminen (MobilePay, verkkopankit).
Luototuskelpoisille yrityksille maksuehto 7pv NETTO. Maksuviivästyksen yhteydessä asiakasyritykseltä peritään 35€ perintäkulu.

Toimitus ja nouto

Toimitamme huolletun turbon sopimuksen mukaan tai sen voi halutessaan noutaa toimipisteestämme. Mikäli huollettua tai tarkastettua turboa ei lunasteta 6kk kuluessa huollon tai tarkastuksen valmistumisesta, huollettu tai tarkastettu turbo siirtyy omistukseemme työveloitusta vastaan ilman eri ilmoitusta.